lader afbeelding

Shortstay

The Residence Deventer biedt volledig ingerichte accommodaties met flexibele kortlopende contracten, gericht op de zakelijke markt in en rondom de levendige regio van Deventer. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van prachtig gemeubileerde appartementen voor expats, internationale professionals en hooggekwalificeerde individuen binnen lokale organisaties.

Wat ons onderscheidt in de markt is onze nadruk op persoonlijk contact met zowel onze huurders als de bedrijven waarmee we samenwerken. Naast onze luxe appartementen zorgt onze toegewijde gastheer/gastvrouw voor een warme en gastvrije service, waardoor onze gasten zich thuis voelen tijdens hun verblijf in Deventer voor werk of zakelijke doeleinden.

Of je nu Deventer bezoekt voor een kortlopend project of een langdurige zakelijke opdracht, ons hotel biedt een comfortabel en handig verblijf. Ervaar het gemak van een volledig ingerichte accommodatie, aangevuld met onze attente service, zodat jouw tijd in Deventer zowel productief als plezierig is.

Wij vernemen graag uw feedback over onze website!

Ondervindt u een probleem tijdens het boeken of heeft u een opmerking over uw bezoek aan één van onze hotels? Neem dan contact op via www.theresidenceenchede.nl/contact of info@theresidenceenchede.nl.


Welk cijfer zou u onze website geven op een schaal van 1 tot 10?